Dasar Privasi

Last Updated: Saturday, 30 April 2016

Privasi Anda


Halaman  ini  menerangkan  dasar  privasi  yang  merangkumi  penggunaan  dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung.

Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif.  Contohnya  seperti  di  dalam  menyelesaikan  aduan  yang  memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.


Maklumat Yang Dikumpul


Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.


Apa Yang Akan Berlaku Jika Saya Membuat Pautan Kepada Laman Web Yang Lain?


Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung  dinasihatkan  supaya  meneliti  dan  memahami  dasar  privasi  bagi setiap laman web yang dilayari.


Pindaan Dasar


Sekiranya  dasar  privasi  ini  dipinda,  pindaan  tersebut  akan  dikemas  kini  di halaman ini. Dengan melayari halaman ini dengan kerap, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang terkini, cara penggunaan laman ini dan bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain di dalam keadaan tertentu.